Boudoirkuvaus – 7 vinkkiä

Boudoirkuvaus jännittää yleensä tavallista enemmän. Onhan tarkoitus olla kuvaajan edessä alusvaatteillaan. Tämä toki on ihan jokaisen henkilökohtainen asia, kuinka paljon paljasta pintaa haluaa näyttää. Jollekin riittää olkapään paljastaminen, toinen vähentää vaatteita rohkeasti. Kumpikin on yhtä oikein. Pääasia, että kuvaus tuntuu sinusta mukavalta eikä ahdista. Pohdit sitten ensimmäistä boudoirkuvaustasi tai olet jo konkari, listasin alle sinulle 7 vinkkiä.

  1. Etsi kuvaaja, jonka kanssa uskot synkkaavan. Voit kurkata ältä apuja kuvaajan valintaan. Kuvaushetki on aina intiimi kokemus ja boudoirkuvauksessa on erityisen tärkeää, että voit kokea olosi turvalliseksi.
  2. Pidä kuvausta edeltävästi löysiä vaatteita, jotta ihoon ei jää painaumia. Kannattaa välttää etenkin sukkahousuja tai nilkkasukkia, jotka painavat.
  3. Unohda itseruskettava (ellet ole kokenut itseruskettavan käyttäjä). Itseruskettava aiheuttaa helposti ihon kirjavuutta, joka voi olla vaikeaa saada kuvan jälkikäsittelylläkään kauniiksi ja tasaiseksi.
  4. Ota mukaan erilaisia alusvaatteita ja rekvisiittaa, joka kuvaa juuri sinua: kahvikuppi, villasukat, torkkupeitto, korkokengät, aamutakki jne. Ainakin minulla on tapana, että katsomme yhdessä, mikä toimii ja mikä ei, mikä kutsuu juuri sillä hetkellä.
  5. Meikkiä kannattaa laittaa normaalia voimakkaammin, jotta se erottuu kuvista. Jotkut käyvät ammattilaisen luona hiuksissa ja meikissä ennen kuvausta, mutta se ei toki ole millään tavalla pakollista.
  6. Kysele ja kerro rohkeasti mieltäsi askarruttavista asioista sekä ennen kuvausta että sen aikana. Ymmärrän, ettei kameran eteen tuleminen ole helppoa. Ei yleensäkään mutta erityisesti boudoirkuvauksessa. Ei siis ole tyhmiä kysymyksiä. Tämä on sinun tärkeä ja ainutlaatuinen kokemuksesi.
  7. Unohda liika itsekriittisyys. Käymme ennen kuvausta läpi, jos haluat jotakin puolta itsessäsi korostaa tai jos on jotakin, mitä et ehdottomasti halua kuvissa näkyvän. Halutessasi tarjoan sinulle lasillisen kuohuvaa tai teetä / kahvia rauhoittamaan ja rentouttamaan.

Boudoirkuvaus eli Upea sinä -kuvaus

Boudoirkuvaus sopii erinomaisesti voimauttavaksi lahjaksi itselle, rakkaalle tai ystävälle. Kuvat ovat myös ihana huomenlahja. Ja kuten kuvista huomaat, kuvaus voidaan järjestää myös ulkona. Mikä olisikaan upeampi kuvauspaikka kuin kesäinen luonto auringon laskiessa?

Ja niinkuin alussa kirjoitin, on jokaisen henkilökohtainen asia, minkä verran paljasta pintaa haluaa kuvissa näyttää. Siksi halusin nimetä kuvauksen mieluummin Upea sinä -kuvaukseksi. Helmikuun loppuun mennessä varatut Upea sinä -kuvaukset saat muuten vielä vanhaan hintaan. Voit varata ajan vaikka kesälle. Kurkkaa täältä lisää.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Kommentoi alle tai lähetä sähköpostia tanjakuivalainenphotography@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

@tanjakuivalainenphotography

seuraa minua instagramissa