Palvelut

Tämä tarinamme, mitä siitä jää? Muistot sydämessä ja kenties kuvat, jotka saavat liikuttumaan ja hymyn huulille. Entistä enemmän ajattelen myös sitä, mitä jää muistoksi jälkipolville, kun minusta aika jättää. Pienistä tytöistämme ja pojistamme kasvaa kuin huomaamatta viisaita nuoria aikuisia ja siinä sivussa vanhenemme itse, vartalomme ja ruumiimme ehkä nopeammin kuin mielemme saattaa ymmärtää ja hyväksyä.
Ja silti. Niin elämän kuuluu mennä.  

Kuvaan tunteella ja suurella sydämellä. Sinä olet minulle ennen kaikkea ihminen, et asiakas. Toivon, että kohtaamisestamme jää muistijälki sydämeesi. 

Muistot sydämessä ja kuvat, jotka saavat liikuttumaan ja hymyn huulille

Tanja

lue lisää

Sisälläsi kasvaa pieni, suuri ihme. Odotat sitten ensimmäistä tai neljättäsi, jokainen raskaus on ainutlaatuinen.

Odotus

lue lisää

Ensimmäiset päivät perheenä. Koti täynnä vauvan tuoksua. Nämä päivät kiitävät ohi hetkessä.

Vastasyntyneet

lue lisää

Vuodet vierivät nopeasti. Vauvasta on kasvanut taapero, koululainen, teini, pesästä lennähtänyt aikuinen.

Perheet

lue lisää

Sinä olet kaunis. Juuri nyt, juuri tänään. Anna minun todistaa se sinulle. Lupaan, ettet kadu.

Upea sinä

Kun ei enää malttaisi odottaa

varaa nyt

Info + hinnat

Ihanaa! Sisälläsi kasvaa pieni, suuri ihme. Kaksi viivaa muuttui pikku hiljaa sydänääniksi, pieniksi potkuiksi ja vatsan kummuksi. Viikkojen ja kuukausien ajan olet suojellut sisälläsi uutta elämää. Ehkä odotat ensimmäistäsi tai neljättäsi, silti jokainen raskaus on ainutlaatuinen.

Studiolla kuvaamme luonnonvalossa ja piirrämme teidän yhteisen ääriviivan pehmeästi, herkiksi muistoiksi tästä yhdeksän kuukauden matkasta. Voit lainata studiolta mekkoja tai voimme kuvata omissa vaatteissasi, miten vain haluat. Lainamekot kulkeutuvat matkassani myös ulos, jos haluat kuvauksen mieluummin sinulle tai teille rakkaassa paikassa.

Isommat sisarukset ovat aina myös tervetulleita kuvaukseen mukaan.

Odotuskuvat voidaan ottaa milloin tahansa, mutta paras aika on yleensä viikoilla 32-36, jolloin vatsa on jo pyöristynyt ja vointisi hyvä. Kun olemme varanneet kuvausajan, lähetän valmistautumisohjeet sähköpostilla. 

1-2 viikon kuluttua kuvauksesta saatte 60 ihaninta kuvaa minulta sähköpostiinne ja pääsette valitsemaan niistä 10 mieleisintä. Vaihtoehtoisesti voitte myös lunastaa koko gallerian.  Lämpimästi suosittelen aina myös muutaman kuvan tilaamista perinteisesti paperille. Kauttani saa kauniita ns. FineArt-printtikuvia. Lähetän niistä lisätietoa valmistautumisohjeiden yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa!

Go back

Kuvaus studiolla tai miljöössä: 399€
sis. n. 1h kuvausajan ja 10 kpl valmiiksi editoituja kuvia digitaalisessa muodossa.
Voit myös valita kuvauksen ja koko 60 kuvan gallerian + kauniin videon kuvistasi hintaan 600€.


hinta

Odotuskuvaus

Ensihetket perheenä 

varaa nyt

Info + hinnat

Hän on täällä <3 Niin paljon ihmeteltävää, sormia ja varpaita laskettavaksi. Pienen untuvapään tuoksua koti tulvillaan. Lämpimät onnittelut. Hän on ihme! 
Vastasyntyneen kuvaan aina studiolla, pehmeässä luonnonvalossa. Pienelle tuhisijalle on studiolla kapaloita ja muuta kuvauksessa tarpeellista. Kotoa voitte halutessanne ottaa esimerkiksi ihan perusvalkoisen bodyn. Lämpimästi suosittelen, että kuvataan teitä myös aina yhdessä perheenä. Et kadu sitä myöhemmin.

Perinteisesti vastasyntyneet kuvataan ensimmäisen kahden viikon aikana. Aika varataan hyvissä ajoin lasketun aikasi mukaan ja lopullinen kuvauspäivä ja aika lukitaan vauvan synnyttyä. Ei kuitenkaan hätää, jos ensimmäiset viikot vierähätävätkin sumussa ja uutta opetellessa. Vauvasta saa ihania kuvia myöhemminkin.

Studiolta löytyy myös nojatuoli vauvan syöttämistä varten sekä hoitopöytä. Aikaa varaamme 1,5 tuntia, joten vauvaa ennättää syöttää ja tuuditella välillä. 
Vauvan syntymä koskettaa aina myös isompia sisaruksia ja siksi he ovat myös lämpimästi tervetulleita kuvaukseen mukaan. Kuvaamme perhettänne kaikilla mahdollisilla kokoonpanoilla, aina lasten jaksamisen ja ikätason mukaan.

Kun olemme varanneet alustavan ajan lasketun aikasi mukaan, saatte minulta valmistautumisohjeet sähköpostilla. Sitten vain jäämme odottamaan vauvan saapumista <3

1-2 viikon kuluttua kuvauksesta saatte 80 ihaninta kuvaa minulta sähköpostiinne ja pääsette valitsemaan niistä 15 mieleisintänne. Vaihtoehtoisesti voitte lunastaa myös koko gallerian. Lämpimästi suosittelen aina myös muutaman kuvan tilaamista perinteisesti paperille. Kauttani saa ns. FineArt-kuvia ja laitan niistä lisätietoa valmistautumisohjeiden yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa.

Go back

Kuvaus studiolla: 450€
sis. n. 1,5h kuvausajan ja 15 kpl valmiiksi editoituja kuvia digitaalisessa muodossa.
Voit myös valita kuvauksen ja koko 80 kuvan gallerian + kauniin videon kuvistasi hintaan 650€.


hinta

Vastasyntyneen kuvaus

Sinä ja rakkaimpasi

varaa nyt

Info + hinnat

Aika kuluu niin nopeasti. Vasta kotona kuului pienten varpaiden tapsutus, nyt isot kengät lojuvat eteisessä hujan hajan, ovia paiskotaan, tulevat ja menevät. Lentävät pesästä. 
Pysähdyinkö tarpeeksi hetkien äärelle? Tahmaiset suukot ja halaukset tallensinko sydämeeni. Ilon kiljahdukset, ensimmäiset koulupäivät, harvahampaat, pitkäksi venähtäneet raajat.

Perhekuvaus sopii sinulle, jonka vauva on kasvanut taaperoksi, koululaiseksi, teiniksi. Tai jonka lapset on jo lentäneet pesästä ja haluat hetkeksi pysäyttää ajan. 

Voimme kuvata studiossani Lauttasaaressa tai ulkona luonnossa jossakin teille tärkeässä paikassa. Kun olemme varanneet ajan, saat minulta valmistautumisohjeet sähköpostiin. Kuvaushetki on aina kiireetön ja otamme kuvia kaikilla toivomillanne kokoonpanoilla ja aina kuvaukseen osallistuvien lasten jaksamisen ja ikätason huomioiden.

1-2 viikon kuluttua kuvauksesta saatte 60 ihaninta kuvaa minulta sähköpostiinne ja voitte valita niistä 10 mieleisintä tai vaihtoehtoisesti lunastaa koko gallerian.

Lämpimästi suosittelen aina tilaamaan rakkaimmista otoksista myös paperikuvia. Kauttani on mahdollista tilata ns. FineArt -kuvia, joista laitan teille tarkempaa tietoa valmistautumisohjeiden yhteydessä. 
Go back

hinta

Kuvaus studiolla tai miljöössä: 399€
sis. n. 1h kuvausajan ja 10 kpl valmiiksi editoituja kuvia digitaalisessa muodossa.
Voit myös valita kuvauksen ja koko 60 kuvan gallerian + kauniin videon kuvistasi hintaan 600€.


Perhekuvaus

Koska elämä on nyt ja sinä olet kaunis.

varaa nyt

Info + hinnat

Oletko joskus ajatellut, että tulet kuvattavaksi sitten kun olet hoikempi? Sitten kun olet tavoitteessasi, sitten kun olet jotain enemmän, parempaa?

Sitten kun. Entä jos tulisitkin nyt?

Koska elämä on nyt ja sinä olet kaunis, enemmän ja parasta juuri tuollaisena.  Olen täällä valmiina kamerani kanssa. Lupaan ettet kadu.

Varaamme kuvaukseen aikaa 1,5 tuntia. Aluksi keskustelemme ajatuksistasi kuvien suhteen: onko kenties jokin kohta, jota et halua kuvissa näkyvän tai mitä kohtaa itsessäsi haluaisit oppia katsomaan lempeämmin. Voit ottaa erilaisia asuvaihtoehtoja mukaan ja valitsemme niistä yhdessä parhaimmat. Saat tarkempia ohjeita sähköpostilla, kun olemme sopineet kuvausajan.

1-2 viikon kuluttua kuvauksesta saat 80 ihaninta kuvaa minulta sähköpostiisi ja voit valita niistä 15 mieleisintäsi tai vaihtoehtoisesti lunastaa koko gallerian.

Jos ei nyt, niin milloin sitten? 

Go back

Kuvaus studiolla tai miljöössä: 450€
sis. n. 1,5h kuvausajan ja 15 kpl valmiiksi editoituja kuvia digitaalisessa muodossa.
Voit myös valita kuvauksen ja koko 80 kuvan gallerian + kauniin videon kuvistasi hintaan 650€.


hinta

Upea sinä -kuvaus

JENNI

"Oon niin liikuttunut näistä kuvista, parempia kuin uskalsi edes toivoa! <3 <3 <3 Nämä kuvat ovat satumaisia ja niin täynnä hyvää mieltä ja tunnetta! Kiitos unohtumattomasta kokemuksesta.”

Otamme perhekuvia eri kokoonpanoilla sekä odotuskuvissa, vastasyntyneen kuvauksessa että perhekuvauksessa. Kannattaa siis katsoa, että kaikkien vaatteet sointuvat hyvin yhteen. Niiden ei tarvitse olla samanlaisia, vaikka sekin kyllä toimii: esim. Farkut ja valkoiset paidat kaikilla. Nämä ovat kuitenkin makuasioita. Jos on vaikeaa valita / päättää, voit aina lähettää minulle kuvia vaihtoehdoista etukäteen, niin autan valitsemaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä päälle perhekuvaukseen?

Vauvakuvaukseen ei oikeastaan tarvitse valmistautua erityisesti. Aikaa kuluu n. 1,5 tuntia. Vaihtovaatteita ja vaippoja toki kannattaa ottaa mukaan. Vauvalle voi ottaa valkoisen / vaalean perusbodyn, se toimii aina kuvissa hyvin, muu rekvisiitta löytyy studiolta. Suosittelen lämpimästi, että otamme myös perhekuvia vauvan kanssa. Niitä varten kannattaa katsoa, että vaatteenne sopivat yhteen. Jos tarvitset apua vaatevalintoihin, autan mielelläni. 

Miten valmistautua vauvakuvaukseen?

Aikaa varataan kuvauksesta riippuen 1-1,5 tuntia. Vastasyntyneen kuvaukseen ja Upea sinä -kuvauksiin varataan 1,5 tuntia. Vauvan kanssa aikaa tarvitaan syöttämiseen ja vaipan vaihtamiseen välillä. Upea sinä -kuvauksessa keskustelemme ensin, miten toivot tulevasi kuvatuksi ja katsomme millaisia vaatteita olet ottanut mukaan ja ideoimme kuvia niiden pohjalta yhdessä. Odotus- ja perhekuvaukseen aikaa varataan 1h.

Kauanko kuvaukseen varataan aikaa?

LÄHETÄ

En malta odottaa, että tavataan! Lähetä minulle kuvaustoiveesi alla olevalla yhteydenottolomakkeella ja palaan sinulle mahdollisimman pian.

I'll check out your message and get back to you as soon as possible.

Thank you so much!

Ota yhteyttä