Perhekuvaus isovanhempien kanssa

Viime aikoina minulla on ollut ilo ikuistaa useampiakin perheitä, joissa kuvauksessa on ollut läsnä monta sukupolvea. Perhekuvaus on ihana lahja isovanhemmille, mutta kuvat ovat myös tärkeä muisto vanhemmille ja lapsille etenkin sitten, kun vanhin sukupolvi ei enää ole täällä.

Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai ulkona luonnossa, kenties jossakin teille tärkeässä paikassa, jossa teidän perheellä / suvulla on tapana kokoontua.

Perhekuvauksessa otetaan aina kuvia kaikilla mahdollisilla kokoonpanoilla: isovanhemmista ja lastenlapsista kaikki yhdessä ja jokaisen kanssa erikseen. Isovanhemmista omien lastensa kanssa yhdessä ja erikseen jne. Ja tietenkin koko porukasta yhdessä.

Kuvissa tärkeintä ei ole pönötys (toki muutama sellainen virallisempikin potretti voidaan ottaa) vaan teidän keskinäiset suhteet, läheisyys ja lämpö, ja sen vangitseminen muistoiksi: Halauksia, hymyä, lempeät katseet.

Milloin on oikea aika tulla kuvaukseen? Paras aika on nyt. Sillä elämästä ei koskaan tiedä. Ulkona luonnossa voidaan kuvata ympäri vuoden. Elokuun lämpimissä tummuvissa illoissa on kaunis ja maaginen valo, myöhemmin syksyllä ruskan aikaan saa kuviin ihanaa väriloistoa. Loppuvuodesta ennen lumen tuloa luonnossa on rauhoittavat harmaan ja ruskean sävyt. Ja jos taas olette joulu/talvi-ihmisiä, paras kuvausaika on tietenkin valkoisten hankien keskellä.

Isovanhemmat yleensä arvostavat myös ihan paperisia kuvia ja lämpimästi suosittelenkin, että niitä tilaatte. Ne säilyvät vaikka tietokoneet ja puhelimet hajoaisivat. Ja sehän on juuri tällaisen perhekuvauksen idea. Tallentaa hetket, joita ette halua unohtaa ❤️

Perhekuvaus isovanhempien kanssa. Olisiko nyt sen aika? Ota yhteyttä ja kerro toiveistanne.

Rakkaudella, Tanja

47 -vuotias suurperheen äiti, vaimo, valokuvaaja ja visualisti. Rakastan kaikkea kaunista, aitoja kohtaamisia, luonnollisuutta ja elämän syvällistä pohdintaa. Väsyneet äidit ovat erityisen lähellä sydäntäni. 
Työkseni kuvaan perheitä elämän eri vaiheissaan ja se on parasta mitä tiedän. Samalla kun saan paapoa vauvoja, tarjoan väsyneille äideille olkapään. Ja kahvit. 

Hei, olen Tanja